Wild event bij Natuurcentrum Veluwe

okt 23, 2014   //   by Smaakenpassie   //   Gastenboek  //  No Comments

Wij van Smaak en Passie hebben 3 dagen mogen koken bij het Wild event. De locatie waar dit plaats vond was Natuurcentrum Veluwe op de Ginkelse heide te Ede. Op dit event kwamen 180 gasten langs verdeeld over drie dagen.

De gasten wacht een hartelijk ontvangst met een glas bubbels na op pad te zijn geweest met de paddenstoelen zoeker, bij binnenkomst hadden wij het volgende preuvement van amuses en hapjes voor hen klaar staan:

Klein broodje wildburger met abrikozenchutney sla van Makandra en Olde Reymeker

Lolly van gevogelte met een gelei van bietensap

Herteham uit het hooi met gele bieten dressing in een pipet choggio bietje gemarineerd

Geconfijte eende boutje een zoete aardappel relish en shiso puper

Splitstuk van fazant met een karamel van yuzu

Na de amuses en hapjes vervolgde het programma en ging men per fiets naar het wildkansel. Bij terugkomst stond er weer een heerlijk menu voor de gasten klaar die wij bereid hadden op de Big Green Egg, onze buitenoven op houtskool. De gasten kregen onder anderen:

Hele hertenbout en filet bereid op de green Egg met gegrild eekhoorntjes brood en gedroogd mos uit het bos, gerookte knolselderij puree en beurre noisette van Hooilanden

Gemarineerde fazant met gerookte rode kool, appel chips en een jus van mosterd uit de Doesburgermolen

Wildzwijn met geroosterde peer en bospaddenstoelen en een marshmallow van rode bietjes en een jus van eigen marinade

Het was een 3 daags evenement om trots op te zijn. We zullen de heerlijke dagen niet snel vergeten. Sfeer proeven? Bekijk de fotoreportage hieronder.

 

 

 

Comments are closed.

Smaak en Passie