Catering Particulier

 

verjaardag – bruiloft – examenfeest – jubileum – kraamfeest – high tea – barbecue – ceremonie – huldiging – housewarming – kerstdiner – nieuwjaarsreceptie – vrijgezellenfeest - 

Catering en private chef
U kunt bij Smaak en Passie natuurlijk terecht voor de traditionele catering waarbij we langskomen om de hapjes of het buffet bij u te bezorgen. Maar onze specialiteit is het koken op locatie. Heerlijke gerechten bereiden terwijl uw gasten mee kunnen kijken of zelfs kunnen meehelpen! Wat we serveren? Dat bespreken we van tevoren tot in detail. Een vijf-gangendiner compleet met aperitief en amuse? Of een sandwich uit het vuistje? Fingerfood, borrelgarnituur, barbecue of een thema-buffet…de mogelijkheden zijn grenzeloos.

We maken het graag zo persoonlijk mogelijk. Daarom staan we ervoor open om uw eigen touch in het evenement te integreren. Wilt u dat we een taart bakken volgens een traditioneel recept uit uw familie? Of vraagt u ons om groenten te serveren uit eigen tuin? Smaak en Passie staat open voor al deze ideeën en denkt ook hierin graag met u mee!

Dranken
Het drankenarrangement kunt u of deels of geheel aan ons uitbesteden. Wij leveren en serveren de koffie, thee, sappen, smoothies, zuivel, cocktails etc. of bespreek een compleet bijpassend wijnarrangement. Huur bij ons ook de tapinstallatie, extra koelkasten of een exotische cocktailbar.

De locatie
De basis voor een geslaagd evenement is het bepalen van de juiste locatie. Dit kan gezellig bij u thuis of in de tuin. Maar dit kan ook midden in het bos, op een veerpond of in een museum. Natuurlijk kunnen we ook een feesttent plaatsen of Smaak en Passie helpen u met het vinden van een locatie die bij uw feest past. Dankzij onze ervaring en grote netwerk beschikken over een groot aantal interessante en unieke locaties waar we u graag mee laten kennismaken.

De aankleding
Smaak en Passie kan elke locatie voor u omtoveren tot een unieke feestlocatie! Dit kan basaal door van het plaatsen van stoelen en tafels. Maar we kunnen de aankleding zo ver uitbreiden als u wilt: we verzorgen bijvoorbeeld bloemstukken, kroonluchters, plaatsen een bar, of dekken tafels op met linnen, glaswerk en tafelzilver.
We organiseren ook de verhuur van o.a. de koffieautomaat, de toiletwagen, een muziekinstallatie of vloerbedekking (hout, tapijt, kunstgras etc.)
Smaak en Passie maakt in een handomdraai een loungebar van uw woonkamer of creëert een sterrenrestaurant op een open plek in het bos. De mogelijkheden voor inrichting en aankleding zijn nagenoeg grenzeloos.

Bediening
Smaak en Passie heeft een professioneel en gastvrij team om de zorg voor de bediening uit handen te nemen. Hiermee zijn we u graag van dienst. Zo kunt u zich helemaal concentreren op uw gasten. Ondertussen zorgen wij ervoor dat het hen aan niets ontbreekt.

Smaak en Passie