Catering

Catering door Smaak en Passie is veelzijdig en creatief

Wat heeft u in gedachten? Een private chef doet meer dan cateraar of een traiteur. Wij komen het liefst persoonlijk met u in contact. Bel ons daarom gerust voor overleg. Door uw wens te combineren met onze ervaring en creativiteit komen we samen tot een geheel eigen concept. Bij u thuis of bij u in het bedrijf, op een groot of heel klein fornuis: het wordt altijd iets bijzonders. Een van onze gasten zei eens:   ‘Iedere hap is een cadeautje’ ! Smaak en Passie heeft de unieke mogelijkheid om op locatie te koken op de Big Green Egg. Waarom dit zo bijzonder is leest u hier. Met “Smaak & Passie” verzorg ik samen met mijn team onder meer:

(Door op de thema’s te klikken leest u een ervaringsverslag om u te inspireren!)

Diners ~ Lunches ~  High Tea ~ Tapas ~ Barbecue-events (Big Green Egg) ~ Kookclinics ~ Themabuffetten ~ Tuinfeesten ~ Enz

Iets te vieren, een bruiloft, een boswandeling afsluiten met een barbecue op onze outdoor cookers, een tuinfeest, bedrijfsfeest of gewoon gezellig binnenshuis. Het kan allemaal zolang het er maar persoonlijk blijft. Dat is de kracht van private cooking en het rent a chef concept.

Catering van Smaak en Passie is uitsluitend met  kwaliteits-ingredienten

Smaak en Passie werkt met goede en eerlijke ingrediënten. Voedsel dat met zorg en aandacht gegroeid is, voordat het in onze keuken komt.  Streekproducten, het liefst biologisch geproduceerd. Want biologische producten zijn gezonder. Je proeft hierin echt de oorspronkelijke smaak. Puur natuur: dat is lekkerder en beter.

 

Smaak en Passie