Identiteit – missie – visie

Identiteit

Wij zijn sprankelend
Smaak&Passie is een enthousiast, sprankelend bedrijf op het gebied van catering, private chef en culinaire evenementen. Wij houden ervan om te prikkelen, te verrassen en dat maakt ons spannend. En op een leuke manier, zijn we misschien zelfs wel een tikkeltje brutaal. Wij halen er voldoening uit om met onze gasten culinaire grenzen te verleggen. Daarom kiezen gasten ons: wij zijn origineel en veelzijdig.

Wij zijn sprankelend en professioneel
Onze keuken wordt gerund door topkoks met veel ervaring onder leiding van Barend Kramer. Zij vinden het heerlijk om met hun talent te experimenteren met verschillende keukens en culinaire stijlen.

Wij zijn sprankelend, professioneel en gastgericht
Ons bedienend personeel heeft gastgerichtheid als natuurlijke eigenschap. Hierdoor wordt onze organisatie gekenmerkt door professionaliteit, een goede smaak en oprechte passie. De bedrijfscultuur is vriendelijk, behulpzaam en informeel.  Zegt u daarom maar gerust ‘je’ tegen ons.

Missie en visie


Wij leveren kwaliteit
Smaak&Passie wil elk samenzijn op smaakvolle en gepassioneerde wijze culinair invullen. Wij werken uitsluitend met producten van hoge kwaliteit. Hierbij heeft Smaak&Passie een sterke voorkeur voor producten die biologisch zijn geproduceerd.

Wij leveren kwaliteit met een verhaal
Dit combineren wij graag met producten van bijzondere herkomst. Typische streekproducten, gecombineerd met kruiden, specerijen of bereidingswijzen uit verre landen. Zo geven wij elk gerecht een verhaal. Want eten is emotie.

Wij leveren kwaliteit met een verhaal aan vrienden
Wij streven ernaar dat onze aanwezigheid een waardevolle bijdrage is op elk terrein. Smaak&Passie is ontstaan door bij vrienden thuis te koken, en dat gevoel willen we nog steeds doorgeven, alsof vrienden van u bij u komen koken. Daarom leren we onze gasten graag persoonlijk kennen. Want zo kunnen wij zo natuurlijk mogelijk aansluiten bij iedere feestelijke (privé)-aangelegenheid waaraan wij onze culinaire smaak en passie mogen leveren.

Smaak en Passie