Iedere hap is een cadeautje

Na een grondige verbouwing van hun woonboerderij geven Bernhard en Karin een groot feest in eigen tuin om alle vrienden en familie te bedanken. We hebben ons uiterste best gedaan. Hoe heerlijk is het dan om zo’n reactie te krijgen!
 
Maandag 3 oktober 2011
 
Ha Barend,
 
Wat hebben wij genoten afgelopen zaterdag. We hebben echt een ontzettend goed feest gehad, en een groot deel daarvan te danken aan jou en je team. Ik heb veel en heel positieve reacties gehad op het eten, ‘iedere hap is een kadootje’ pikte ik ergens op. Die kun je in je zak steken!  Ik heb zelf ook geweldig lekker gegeten, bedankt voor je aanpassingen op melkgebied.
Het was fijn om te merken dat het zo gesmeerd liep (ik begreep van Marlou dat je nog even hebt staan zweten toen iedereen tegelijk kwam, heb ik niets van gemerkt). Super dus!
 
Hartelijke groet,
Ook namens Bernard,
Karin

Smaak en Passie