Opening van en met Smaak&Passie

apr 1, 2011   //   by Smaakenpassie   //   Gastenboek  //  No Comments

Eindelijk, 29 januari was het zover, op een prachtige locatie in het notaris Ficherhuis van Simonis & Buunk te Ede, heb ik met een groot aantal gasten en vrienden de officiële opening van Smaak&Passie gevierd.

Erg gespannen maar wel heel gelukkig, met de stap om voor mijzelf te beginnen, heb ik samen met Annet en mijn team een onvergetelijke avond gehad. Bij ontvangst een Italiaanse bubbel en daarna lekkere  kleine spannende hapjes van oesters tot fritata.

Koken op locatie ook op de opening wat wij hebben gedaan, dat is pas spraakmakend. Met leuke gasten uit verschillende regio’s met verschillende achtergronden was het een gezellige avond waar “ons kent ons” aanwezig was. Ik heb er tenminste 5 nieuwe opdrachten uit gehaald top dus. Dat is een vliegende start! Hier in het gastenboek ook een kleine foto impressie van hoe de avond er uitzag en is verlopen.

Met culinaire groet,
Barend Kramer

Comments are closed.

Smaak en Passie