Barend Kramer, private chef

Al jong ontdekte ik de passie voor het koken. De complimenten van mijn ouders, familie en vrienden stimuleerden mij om kok te worden. Mijn drive om er altijd weer iets bijzonders van te maken werd beloond met een stage bij o.a. Jamie Olivier, and Gordon Ramsay en tal van verschillende sterren restaurants.

Na chefkok geweest te zijn bij bekende restaurants als de Hoefslag, restaurant Halvemaan en Pomphuis ben ik in mijn laatste functie als chef kok op de Ruwenberg in St. Michielsgestel ook gevraagd voor verschillende TV programma’s zoals Business Class van Harry Mens.

Met zoveel ambitie, kan het niet anders dan dat je voor jezelf gaat werken. Barend Kramer staat voor Smaak & Passie. Een succesvol concept om een topkok thuis of op het bedrijf te laten koken.

Als chefkok maak je snel goede vrienden. Bekende Nederlanders eten graag thuis in hun eigen veilige omgeving. Geen pottenkijkers en toch mag ik een kijkje nemen in hun keuken. Dat is leuk en altijd weer een uitdaging om iets te maken waar nog lang over gesproken wordt.
Hoe mijn opdrachtgevers mij omschrijven? Gedreven, energiek en zeer gepassioneerde creatieve topkok. Artistieke, vriendelijke no nonsens figuur. Kijk daar ben ik trots op!

Uw event verzorgen wij compleet.
De sfeer, de aankleding, het eten, ik geef graag advies dat past binnen uw budget. Tijdig reserveren is wel een vereiste, maar dat had u niet anders verwacht.

 

Voor alle opdrachten die Smaak&Passie voor u verzorgd zijn onze  Algemene voorwaarden Smaak&Passie van toepassing. (Te downloaden als PDF.)

Smaak en Passie