25 jaar getrouwd en dan heerlijk eten uit eigen tuin

jun 29, 2011   //   by Smaakenpassie   //   Gastenboek  //  No Comments

Vijfentwintig jaar getrouwd, dat is absoluut reden voor een feest! Rudolf en Ank willen dit prachtmoment delen met familie en vrienden. Op een manier die bij hen past: origineel, creatief en met liefde voor de natuur.


Zij trakteren 150 gasten op een culinair diner in de “Ommuurde Tuin”. Dit is een biologisch landgoed in Renkum. In de rustieke sfeer van de boomgaard en het hoge gras staan een aantal grote tenten. In één daarvan wordt, zodra het donker is, het diner geserveerd bij kaarslicht. Eten uit eigen tuin staat centraal. Zelf verbouwde groenten en aardappelen zo vers van het land in de handen van Barend Kramer.

Het bleek een geweldige combinatie te zijn. Een meer dan geslaagd buitengebeuren waar zij voor altijd met een goed gevoel op zullen terugkijken.

Comments are closed.

Smaak en Passie